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Titeldetails:
TitelAcidification of musts and wines by fumaric acid: Impact of its addition on the chemical and sensory characteristics of varietal wines in the frame of climate change
VerantwortlichClaire Payan | Gutachter: Stamatina Kallithraka, Fernando Zamora | Betreuer: Monika Christmann, Pierre Teissedre
Verfasser/in Payan, Claire
Sonstige Kallithraka, Stamatina | Zamora, Fernando | Christmann, Monika | Teissedre, Pierre
Publikationstyp Buch
Erschienen 2024
AnmerkungenDissertation, Geisenheim, Hochschule Geisenheim University, 2023. In englischer Sprache.
UmfangOnline-Ressource, 243 Seiten
Schlagwörter Klimaänderung | Weintraube | Säure | Alkoholgehalt | Dissertation | Online-Ressource
Weitere Informationen https://opus4.kobv.de/opus4-hs-geisenheim/frontdoor/index/index/docId/87
Volltext https://opus4.kobv.de/opus4-hs-geisenheim/frontdoor/deliver/index/docId/87/file/ThesisHGU.pdf