 
                 
              
              | Titel | Wine in Chinese culture : historical, literary, social and global perspectives | 
| Titelzusatz | = Zhong guo de pu tao jiu wen hua | 
| Verantwortlich | [International and Interdisciplinary Symposium on Cultural Studies of Wine in China and Germany, held on October 4 - 7, 2007 ... in Germersheim]. Peter Kupfer | 
| Herausgebendes Organ | International and Interdisciplinary Symposium on Cultural Studies of Wine in China and Germany (2007 : Germersheim) | 
| Herausgeber/in | Kupfer, Peter | 
| Publikationstyp | Buch | 
| Erschienen | 2010 Berlin [u.a.] LIT | 
| Anmerkungen | Text engl. und chines. | 
| ISBN | 978-3-643-10854-8 | 
| Umfang | III, 303 S. : graph. Darst. | 
| Erschienen als | Wissenschaftsforum Kulinaristik, Band 2 | 
| Schlagwörter | China
        
        
   
      
       | 
    
      
        Weinbau
        
        
   
      
       | 
    
      
        Weinherstellung
        
        
   
      
       | 
    
      
        Weinkonsum
        
        
   
      
       | 
    
      
        Kultur
        
        
   
      
       | 
    
      
        Geschichte
        
        
   
      
       | 
    
      
        Kongress
        
        
   
      
       | 
    
      
        Mainz / 2007 | 
| Weitere Informationen | http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=3540876&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm |