Titel | Wine in Chinese culture : historical, literary, social and global perspectives |
Verantwortlich | [International and Interdisciplinary Symposium on Cultural Studies of Wine in China and Germany, held on October 4 - 7, 2007 ... in Germersheim]. Peter Kupfer |
Herausgebendes Organ | International and Interdisciplinary Symposium on Cultural Studies of Wine in China and Germany / 2007 / Germersheim |
Herausgeber/in | Kupfer, Peter / 1946- |
Publikationstyp | Buch |
Erschienen |
2010
Berlin [u.a.] LIT |
Anmerkungen | Text engl. und chines. |
ISBN | 978-3-643-10854-8 |
Umfang | III, 303 S. : graph. Darst. |
Erschienen als | Wissenschaftsforum Kulinaristik, Band 2 |
Schlagwörter |
China
|
Weinbau
|
Weinherstellung
|
Weinkonsum
|
Kultur
|
Geschichte
|
Kongress
|
Mainz / 2007
|
Weitere Informationen | http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=3540876&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm |